Korum vistas - rugzak - foudraal - tassen

Bij Fish Inn vind je een gerichte collectie Korum tassen, foudralen & rugzakken: Topkwaliteit voor de beste prijs! In onze webshop Fishinn.nl vind je alle vistassen van Korum terug, voorzien van duidelijke afbeeldingen en productteksten. Mocht je toch nog tegen vragen aanlopen dan neem contact met ons op, wij helpen je graag verder op weg. Topkwaliteit vistassen van Korum Fishing voor een scherpe prijs, zeker bij ons! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een Korum tas, Korum foudraal of toch een Korum rugzak?

Korum is het merk voor de actieve visser die graag met een kleine uitrusting zich naar de waterkant verplaatst. Met de nieuwe tassen en foudralen serie van Korum wordt iedere actieve en struinende visser in de watten gelegd. De nieuwe Korum ITM tassen en rugzakken zijn perfect doordacht om de struinende visser goed van dienst te kunnen zijn. Deze Korum serie is gemaakt uit het stevige 600 denier materiaal en heeft dezelfde duurzame ritsen als de vorige serie van Korum waar vele duizenden vissers nog met plezier mee vissen. Elke tas of rugzak heeft vier D-loops ringen en wordt geleverd met twee karabijnhaken om accessoires zoals een schepnet of onthaakmat aan te bevestigen.
Omdat onze webshop Fishinn.nl zich natuurlijk ook richt op de actieve struinende visser vind je deze items ook hier, natuurlijk alle andere Korum producten zoals Korum feederhengels, Korum onthaakmatten en Korum visstoelen. Bestel vandaag en ga morgen al aan de slag met jouw Korum tas of Korum foudraal! Met een mooie selectie op voorraad kunnen wij uw nieuwe Korum rugzak snel bij jou thuis bezorgen!