Van den Eynde (Marcel) – lokvoer

van den Eynde lokvoer bestellen doe je natuurlijk eenvoudig en voordelig in onze webshop Fishinn.nl. Hier vind je een grote keuze aan Marcel van den Eynde lokvoer en additieven, met een ruime eigen voorraad en scherpe prijzen. Achter ieder vd Eynde lokvoer vind je de actuele voorraadstatus, waardoor je met bestellen altijd verzekerd bent van een snelle en complete levering van je pakket. Lokvoer en lokstof van topkwaliteit bestel je direct online bij Fish Inn!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Marcel van den Eynde

Marcel van den Eynde is een wedstrijdvisser die vele malen wereld- en Europese titels heeft behaald in zijn wedstrijd carrière. Mede gevoed met deze goede resultaten heeft Marcel van den Eynde dertig jaar geleden besloten een bedrijf te starten is vislokvoeders. Doordat de vangkracht van zijn voer samenstellingen zo hoog was, kreeg zijn bedrijf alleen maar met groei te maken en is marcel van den Eynde lokvoerders geworden wat het nu is. Er zijn niet veel witvissers en wedstrijdvissers in Europa die nog nooit met van den Eynde lokvoer gevist (en gevangen!) zullen hebben.

Welk van den Eynde lokvoer hebben wij in ons assortiment?

Bij Fish Inn vind je een grote keuze aan van den Eynde lokvoer wat door zijn grote omloop snelheid bij ons altijd vers in onze schappen ligt. Van den Eynde lokvoer is in de volgende soorten in 2 kg zakken te verkrijgen bij ons; van den Eynde Turbo Zwart, Turbo, Record Zilver Brasem, Record Goud Allround, Grote Voorn en G5 Scotthorne. Ook heeft van den Eynde natuurlijk ook lokvoer in 1kg zakken verpakt, deze soorten hebben wij natuurlijk ook voorradig; van den Eynde Vijver Geel, Secret, Champion, DS Dutch Special Feeder, Voorn, Hi-Pro Carp geel, Big Fish, Gold Pro Bream Classic, Big Fish, Supercup, Dynamic Feeder en Duivenmest. Met al deze lokvoeders zijn in het verleden veel internationele wedstrijden gewonnen en zijn geen geheimen verloren gegaan.

Van den Eynde additieven maken het verschil

Vaak heeft je lokvoer nog net wat extra aandacht nodig en zal er een additief of eetlustopwekker het lokvoer waar je mee vist compleet maken. Marcel van de Eynde bied je de perfecte oplossing hiervoor en hiermee zal je voer zeker verrijkt worden. Van de Eynde additieven dienen zowel als aantrekkelijke reukstof, maar nog belangrijker is dat deze additief als eetlustopwekker veel vis aanzet tot beter aasgedrag, waardoor jij met een wedstrijd in de bekende rij net het verschil maakt. Bekende additieven van marcel van de Eynde zijn; Steranijs, Brasem, vanille, Rotauchen Classic en Strawberry. Marcel van den Eynde lokvoer online bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. In onze webshop Fishinn.nl staan alle marcel van den Eynde voeders mooi op een rij en bij ieder product staat de voorraadstatus vermeld. Hierdoor kunnen er alleen de aantallen besteld worden die in onze winkel ook aanwezig zijn waardoor wij jou een volledige en snelle levering kunnen garanderen. En natuurlijk hebben wij deze mooie selectie marcel van den Eynde selectie ook op voorraad in onze prachtige hengelsportwinkel! Aas & voer bestel je direct online bij Fish Inn: Top collectie, direct uit vooraad en altijd voor de beste prijs!Â