Enterprise fish; Tackle en baits

Ben je opzoek naar Enterprise tackle, zoek dan niet verder! De meest fanatieke karper visser slaagt altijd bij Fish Inn. Wij hebben een uitgebreid assortiment Enterprise baits op voorraad liggen, Met Enterprise kunstaas zijn al veel grote karpers mee gevangen. Frank Warwick heeft geholpen bij het ontwikkelen van de topkwaliteit Enterprise producten, topkwaliteit dus, en bij Fish Inn verkrijgbaar voor de beste prijs! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Enterprise baits bestel je bij Fishinn.nl!

Veel karper vissers hebben Enterprise baits in de karper tacklebox zitten. Door de jaren heen heeft het zich dan ook meermaals bewezen dat er grote vissen gevangen worden met de Baits van Enterprise. Enterprise heeft vele soorten kunstaas in haar assortiment zoals Enterprise fake bread, hennep, nep mais, tijgernoten en maden. Door te vissen met de kunstaasjes van Enterprise worden de meest schuwe karpers gevangen. Ben je er nog niet over uit over de juiste Enterprise baits voor jouw visserij? Vraag het dan een van onze ervaren medewerkers.

Vissen met Enterprise Fish

Zelfs veel witvissers gebruiken Enterprise fish materialen. De Enterprise hennep en maden zijn hier de bekendste vormen van. De Enterprise hennep of maden worden direct op de vishaak bevestigd en zullen er niet snel afvallen. Hierdoor hebben ze vaak een voorsprong op de rest van de vissers die bij elke vangst weer nieuw aas moeten bevestigen aan haar haken. Enterprise tackle Sweetcorn wordt veel gebruikt door karper vissers die net een kleine toevoeging willen doen bovenop hun boilie. Koop al je Enterprise Tackle bij Fish Inn! Voor al onze producten van Enterprise bekijk onze mooie webshop of kom langs in onze grote hengelsport winkel!