Fox rigs en rigtools – chod rig – onderlijn

Alles voor het maken van rigs en onderlijnen van het topmerk Fox bestel je direct online voor de beste prijs bij Fishinn.nl! ben je op zoek naar topkwaliteit rigtools van Fox zoek dan niet verder! Met een ruime collectie Fox rigs slaagt de fanatieke karpervisser altijd bij Fish Inn. Wil je de onderlijnen van Fox toch eerst in de handen nemen, bezoek dan onze 1.000 m2 grote hengelsport winkel. Onze ervaren medewerkers helpen je graag!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kant en klare Chod rigs van Fox!

Het gebruik van de chod rig is niet meer weg te denken in de hedendaagse visserij. Fox heeft hier een uitgebreid assortiment in en biedt een uitweg voor alle situaties. Met het gebruik van Fox chod rigs weet je zeker dat de aaspresentatie goed is. De kant en klare rigs / onderlijnen van fox zijn altijd voorzien van een super scherpe haak zodat ze bij een aasopname meteen vastprikken. Twijfel je nog welke chod rig het beste is voor jou situatie vraag het onze medewerkers!

Vang meer met onderlijnen van Fox!

Wanneer je voor het eerst een Fox onderlijn in zet wil je niet meer anders. De kant en klare rigs van Fox zijn altijd voorzien van scherpe Fox edges armapoint vishaken en de beste materialen. Door het gebruik van een fox onderlijn weet je zeker dat de kans op het verspelen van een karper nihil wordt. Het enigste wat er nog moet gebeuren na het aanschaffen van een fox rig is het bevestigen aan je hoofdlijn en het monteren van je aas. Weet je nog niet zeker welke onderlijn het beste is voor jou situatie vraag het onze medewerkers, de koffie staat klaar!